Пловдивчанин се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg,  за да направи интересно

...
</TD
>Пловдивчанин се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg,  за да направи интересно
Коментари Харесай

Пловдивчанин с интересно предложение за движението около Сточна гара

Пловдивчанин се свърза с редакцията на  Plovdiv24.bg,  с цел да направи забавно предложение във връзка с придвижването и трафика на транспортни средства към Сточна гара и Централна ЖП гара. Ето какво написа той, като даде и снимков материал, с цел да онагледи концепцията си:

Здравейте, от няколко години проследявам трафика из гр. Пловдив и от време на време виждам неща, които могат да са от изгода за подобряването на трафика на основни места.

На фотография 1 се запитвам за какво през годините не е помислено за завиването на ляво от ул. " Авксентий Велешки " по бул. " Христо Ботев ". Теренът под аления хикс на фотография 1 също може да се употребява за разширение на платното. 

По фотография 2 все си мисля, че при вярно контролиране на светофарите в тази част е допустимо да се направи зелена вълна, която да разреши на водачите, завиващи наляво от  ул. " Авксентий Велешки " по бул. " Христо Ботев " да се придвижват по-бързо към жк Тракия, а на тези, движещи се от бул. " Христо Ботев " да имат алтернатива за завой надясно по бул. " Цар Борис III-ти Обединител " и на дясно по ул. " Авксентий Велешки ".

На фотография 3 си представям зелената вълна за идващите от бул. " Цар Борис III-ти Обединител ".

На фотография 4 - зелена вълна за идващите от бул. " Христо Ботев " посока Военна болница.

На фотография 5 - зелена вълна на идващите от Военна болница посока Централна гара.

Всички тези оферти за зелени талази съм сигурен, че могат да бъдат синхронизирани и направени, стига на съответните органи да им се занимава.

По фотография 6 се пренасяме на кръговото на централна гара, където виждаме запушалка от коли и едно голямо кръгово, което през годините можеше да бъде понижено, по този начин водачите да завиват наляво и да търсят различен маршрут за жк Тракия, който предложих в фотография 2.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР